(022) 88-99-88

(069) 88-99-88

(079) 88-99-88

TAVANUL - UNUL DINTRE CELE MAI IMPORTANTE ELEMENTE ALE ÎNCĂPERII DVS.!

NOI VA VOM AJUTA SA ALEGETI CEA MAI POTRIVITA TEXTURA PENTRU TAVANUL DVS.!

La momentul actual, cea mai corectă decizie pentru o încăpere stilată și luxoasă sunt tavanele extensibile DEMI-LUNE. Un tavan prelucrat corect din punct de vedere estetic și profesional, va reda casei Dvs. o notă în plus de comfort și modernism. Formele geometrice, materia și culoarea dominantă a acestuia au o influență destul de puternică asupra stării Dvs. psihologice. Noi vă propunem cea mai largă gamă de culori și texturi din Republica Moldova:

 

- TEXTURA MAT

 

Tavanele cu textura mată sunt special create pentru amatorii de clasică. Factura acestuia îi redă o imagine ideală și perfect netedă! Acest tip de tavan se va încadra perfect în orice încăpere și nu va distrage atenția de la elementele de design. Cel mai des acestea sunt utilizate în camerele de dimensiuni mari, care nu au nevoie de mărirea vizuală a interiorului. Compania nostră vă pune la dispoziție cea mai largă gamă de culori din Republica Moldova, pentru a vă putea îndeplini cele mai extravagante idei!

 

- TEXTURA SATIN

 

Tavanele extensibile cu textură satinată de culoare albă se aseamănă mult cu cele mate, variantele color în schimb sunt extrem de originale și unice. Acest tip de tavane redau încăperii o atmosferă modernă și luxoasă. De asemenea, acestea au un relief uimitor de neted, tocmai de aceea orice sistem de iluminare îl va completa perfect. Gama lor de culori e atât de complexă, încît permite designerilor să lucreze după bunul lor plac. La fel ca și tavanele mate, cele satinate nu formează blițuri și se potrivesc perfect încăperilor cu iluminare puternică.

 

- TEXTURA LAC

 

Tavanele extensibile cu textura din lac dețin un efect de oglindă,ceea ce contribuie la mărirea vizuală a încăperii. Această factură este preferata designerilor de interior, deoarece le oferă posibilitatea de a juca cu lumina, culorile etc. Tavanele cu textura din lac sunt create pentru persoanele care visează dintr-o cameră mică să facă una mare, și să mărească vizual granițele încăperii. De asemenea, acestea mai au o calitate de invidiat, după instalarea lor, interiorul cu iluminare slabă devine mult mai luminos și deschis.

 

- TEXTURA METALICĂ

 

Dacă sînteți o persoană mai noncomformistă, și permanent în căutare de ceva nou, atunci tavanele extensibile cu textură metalică este exact ceea de ce aveți nevoie! Metalic este un tip de tavane in stil high-tech. Blițurile în nuanțe argintii sau aurii redau o notă de avangardism și extravaganță, iar utilizînd un sistem de iluminare potrivit, tavanul Dvs. se va transforma într-un adevărat ring de culori! Anume această textură este des utilizată de tinerii designeri, care o folosesc în realizarea diferitor proiecte de amploare!

 

- TAVANE EXTENSIBILE DIN PÎNZĂ ECOLOGICĂ CLIPSO

 

Aceste tavane reprezintă o pânză din textil ecologic, țesută cu fire de poliester. Compania DEMI-LUNE importă materialul necesar pentru acest tip de tavane sub formă de rulouri cu lățimea de 5 metri, tocmai de aceea ele nu au nevoie să fie cusute! Noi vă propunem tavanele din textil ecologic atât în varianta albă, cât și în varianta color. De asemenea, după dorința Dvs., acestea pot fi vopsite aproximativ de 5 ori, cu orice tip de vopsea pe bază de apă. Se potrivesc perfect pentru spitale sau diverse instituții sanitare, dat fiind că sunt din material 100% ecologic, și dețin toate certificatele necesare!

 

- TEXTURA SEMITRANSPARENTĂ

 

Textura unică a acestui tip de tavane vă permite să instalați sursele de lumină sub pânza tavanului și astfel încăperea este iluminată uniform. Avantajele texturii semitransparente sunt apreciate îndeosebi de oamenii cu fantezia bogată, sau care își doresc ceva într-adevăr deosebit, pentru că jocul cu lumina vă permite să creați de fiecare dată ceva nou. Meșterii companiei DEMI-LUNE de asemenea vă pot instala la cererea Dvs. LED-uri de culoare albă, colorată sau RGB, pentru a vă face încăperea mai interesantă și deosebită!

Print Friendly and PDF