(022) 88-99-88

(069) 88-99-88

(079) 88-99-88

TAVANELE DIN PLĂCI DE GIPS-CARTON AU RĂMAS ÎN TRECUT!

TEHNOLOGIE UNICA DE INSTALARE A TAVANELOR EXTENSIBILE MULTI-NIVELATE

Tavanele extensibile multi-nivelate se află la momentul actual în topul preferințelor designerilor de interior.Acest tip de tavane este ales de către clienții care își doresc o încăpere, un oficiu, un apartament mai deosebit și unic în felul său.De asemenea, tavanele extensibile cu mai multe niveluri sunt potrivite pentru orice tip de interior, și mereu vor adăuga o notă de individualism și lux.

De tavanele din plăci de gips-carton, acestea se deosebesc prin mai mulți factori :

 

- Gips-cartonul nu este un material cu rezistența la apă ridicată, și de asemenea acesta nu are funcția de a estompa umiditatea, tocmai de aceea dacă ve-ti fi inundat de către vecini,din păcate ve-ți fi nevoit să înlocuiți sau să reparați tavanul, ceea ce vă va crea mari incomodități! Acest lucru nu îl putem spune și despre tavanele DEMI-LUNE.Tavanele extensibile sunt foarte rezistente la umiditate, și chiar în caz de inundație,țesătura PVC este capabilă să mențină pînă la 200 litri de apă!

- Tavanele multi-nivelate din plăci de gips-carton vă vor micșora înălțimea încăperii cu 10-15 cm, și prin urmare vor crea o atmosferă de discomfort. Tavenele extensibile DEMI-LUNE din contra vă vor face casa,biroul,apartamentul mai frumos,mai elegant, și nicidecum mai mic! Noi nu vom fura din înălțimea tavanului Dvs. cm în plus!

- Cu timpul, gips-cartonul suferă deformări, și își pierde din nuanța inițială, ceea ce

afectează exteriorul încăperii Dvs. Tavanele extensibile DEMI-LUNE sunt aproape veșnice! Își păstrează perfect culoarea, și chiar peste 20 de ani tavanul Dvs. va arăta

impecabil, fapt ce demonstrează că instalarea unui astfel de tavan este o investiție reușită!

- Încă un plus în favoarea tavanelor extensibile este timpul instalării.  Tavanele DEMI-LUNE vor fi montate în decursul a cîteva ore, și nu va fi nevoie să mutați mobila , sau să faceți curățenie după finisarea montării acestora.

- Mulțumită gamei bogate de culori și diversității facturilor, tavanele DEMI-LUNE sunt

absolut individuale! Puteți fi sigur că tavanul Dvs. va fi unul unic și deosebit! Totul

depinde doar de limitele fanteziei și extravaganței Dvs. Tavanele din plăci de gips-carton nu vă oferă posibilitatea de a folosi factura din lac,ceea ce reprezintă un mare

minus,pentru că tocmai tavanele extensibile din lac duc la mărirea vizuală a încăperii, și tocmai acestea sunt cele mai potrivite pentru a fi utilizate în mai multe niveluri!

 

INSTALAREA TAVANELOR EXTENSIBILE MULTI-NIVELATE

 

Instalarea tavanelor extensibile cu mai multe niveluri ocupă un pic mai mult timp decît

instalarea unui tavan obișnuit, însă meșterii noștri se ocupă de aceasta la cel mai înalt nivel,tocmai de aceea nu ve-ți simți nici o incomoditate! Compania noastră este gata să se isprăvească chiar și cu cele mai dificile idei, și suntem foarte receptivi la dorințele clienților noștri! Procesul decurge timp de 4-6 ore, în dependență de numărul nivelurilor dorit și mărimea încăperii Dvs. Instalarea decurge de obicei în trei etape :

- În primul rînd, profesioniștii noștri vă vor îndruma și vă vor ajuta să vă decideți în

legătură cu designul , nuanța și factura potrivită.

- În al doilea rînd, se montează pe întreg perimetrul încăperii o baghetă specială.

- Iar în al treilea rînd se instalează deja țesătura tavanului extensibil propriu-zis.

 

Compania DEMI-LUNE este una sigură și bogată în profesioniști. Verificarea fiecărui detaliu, cea mai avansată tehnologie și respectarea regulilor de igienă – toate acestea ne permit să instalăm cele mai sigure și moderne tavane extensibile din Republica Moldova!

Print Friendly and PDF