(022) 88-99-88

(069) 88-99-88

(079) 88-99-88

DE MAI MULT DE 12 ANI NOI REALIZĂM CELE MAI UNICE INTERIOARE!

DEMI-LUNE – tavanele extensibile realizate de cei mai buni dintre specialiști! Dezvoltîndu-ne într-un ritm foarte dinamic, compania noastră a ocupat în scurt timp poziția de lider în domeniul tavanelor extensibile. Deja de mai mult de 12 ani noi ne ocupăm cu furnizarea producției de calitate superioară, producerea acesteia și montarea sistemelor de tavane extensibile. În spatele nostru au rămas mii de comenzi de importanță majoră și mai mult de 10.000.000 m2 de tavane instalate! Compania noastră este una cu orizonturi foarte largi, tocmai de aceea colaborăm cu Romania, și Ukraina. Alegîndu-ne pe noi, puteți fi sigur că ve-ți primi produse doar de cea mai fină calitate, prețurile cele mai atrăgătoare din Republica Moldova, și o deservire impecabilă.

 

În 2005, împreună cu parteneri din Franţa, în Moldova a fost deschisa prima producţie de tavane extensibile din materiale franceze importate, a cărei lăţime maximă este de 1,5 metri. În câţiva ani producătorii germani au făcut sensatii pe piaţa tavanelor extensibile, producînd material cu o lăţime de 2 metri. Existind un ritm de dezvoltare pe piata tavanelor extensibile, tehnologiile nu stau locului şi astăzi producătorii chinezi produc material pentru tavane extensibile de până la 6 metri, de-a intregul. În acelaşi timp, calitatea lor depăşeşte pânzele produse în fabricile europene învechite. In mod constant dezvoltarea si imbunatatirea calitatii serviciilor noastre oferim consumatorului un produs exclusiv si de inalta calitate la cel mai bun pret.

 

Tavanele extensibile DEMI-LUNE sunt alegerea perfectă pentru crearea unui design deosebit! Acestea sunt produse din material PVC de înaltă rezistență, aprobate în Moldova cu certificatele relevante. Este un produs cu proprietati tehnice unice, un element de elita de interior si un indicator de prestigiu. La finisarea instalarii tavanul extensibil formează o suprafaţă perfect netedă şi dreapta, care ascunde toate defectele tavanului de bază. De asemenea, DEMI-LUNE vă oferă la dispoziție și cea mai variată gamă de țesături, și culori (mai mult de 200 nuanțe). Suprafețele mate sunt utilizate pentru a reda un stil sever și solid în birouri administrative sau oficii, cele satinate dimpotrivă - vor aduce interiorului Dvs. o notă de căldură și romantism. Texturile din lac sau cele semi-transparente sunt create special pentru mărirea vizuală a încăperilor, și cele metalice nu rămîn în urmă – ele vă vor da o urmă de individualitate.

 

Clienții mulțumiți stau la baza companiei noastre, iar timpul și încrederea Dvs. este enorm de prețuită de colaboratorii noștri. Apelînd la noi, puteți fi sigur că a-ți făcut alegerea corectă!

LIDER PE PIATA TAVANELOR EXTENSIBILE DIN REPUBLICA MOLDOVA DIN ANUL 2005