(022) 88-99-88

(069) 88-99-88

(079) 88-99-88

DE MAI MULT DE 10 ANI NOI REALIZĂM CELE MAI UNICE INTERIOARE!

DEMI-LUNE – tavanele extensibile realizate de cei mai buni dintre specialiști! Dezvoltîndu-ne într-un ritm foarte dinamic, compania noastră a ocupat în scurt timp poziția de lider în domeniul tavanelor extensibile. În anul 2005, împreună cu partenerii din Franța, am deschis prima fabrică de producție de tavane extensibile,create exclusiv din materiale franceze!

 

Deja de mai mult de 10 ani noi ne ocupăm cu furnizarea producției de calitate superioară, producerea acesteia și montarea sistemelor de tavane extensibile. În spatele nostru au rămas mii de comenzi de importanță majoră și mai mult de 10.000.000 m2 de tavane instalate! Compania noastră este una cu orizonturi foarte largi, tocmai de aceea colaborăm cu Romania, și Ukraina. Alegîndu-ne pe noi, puteți fi sigur că ve-ți primi produse doar de cea mai fină calitate, prețurile cele mai atrăgătoare din Republica Moldova, și o deservire impecabilă.

 

Tavanele extensibile DEMI-LUNE sunt alegerea perfectă pentru crearea unui design deosebit! Ele sunt produse din țesături PVC de înaltă rezistență, create după cel mai înalt standart francez – M1, ceea ce reprezintă nu doar calitatea absolută, ci și un design interior de elită! Cînd instalarea este finisată, tavanul DEMI-LUNE devine pur și simplu o suprafață fără absolut nici un defect, perfect netedă. De asemenea, DEMI-LUNE vă oferă la dispoziție și cea mai variată gamă de țesături, și culori (mai mult de 200 nuanțe). Suprafețele mate sunt utilizate pentru a reda un stil sever și solid în birouri administrative sau oficii, cele satinate dimpotrivă - vor aduce interiorului Dvs. o notă de căldură și romantism. Texturile din lac sau cele semi-transparente sunt create special pentru mărirea vizuală a încăperilor, și cele metalice nu rămîn în urmă – ele vă vor da o urmă de individualitate.

 

Clienții mulțumiți stau la baza companiei noastre, iar timpul și încrederea Dvs. este enorm de prețuită de colaboratorii noștri. Apelînd la noi, puteți fi sigur că a-ți făcut alegerea corectă!

LIDER PE PIATA TAVANELOR EXTENSIBILE DIN REPUBLICA MOLDOVA DIN ANUL 2005