(022) 88-99-88

(069) 88-99-88

(079) 88-99-88

ÎȚI IUBEȘTI ȚARA? ATUNCI PLĂTEȘTE TAXELE DE IMPOZIT !!!

NOI AM IMBOGATIT BUGETUL MOLDOVEI CU ZECI DE MILIOANE DE LEI SI NE MANDRIM CU ASTA!

Fiecare dintre noi cîndva s-a intrebat dacă este oare necesar de a achita taxele de impozit, și ce beneficii avem noi, simplii locuitori ai Republicii Moldova de la achitarea lor?  În primul rînd trebuie să știți că plătind impozitele, Dvs. vă asigurați o bătrînețe liniștită și în același timp investiți în viitorul copiilor și nepoților Dvs.  Obligația de achitare a acestor taxe reprezintă una dintre sferele prioritare pentru dezvoltarea statului nostru, dat fiind că toate aceste surse financiare ajung in bugetul Republicii Moldova, de unde mai apoi sunt repartizate in diferite organizații de stat.

 

Compania DEMI-LUNE de mai bine de 10 ani este singurul importator oficial de materiale și produse necesare pentru construcția tavanelor in Republica Moldova. Cu fiecare an, tavanele DEMI-LUNE devin tot mai populare, venitul companiei noastre crește și,evident, taxele de impozit devin tot mai mari. Absolut toată producția noastră este testată ecologic și deține toate certificatele legale și sanitare.Astfel, pe an ce trece noi îmbogățim bugetul Republicii Moldova,contribuim la întreținerea școlilor,spitalelor de stat, grădinițelor, și ne mîndrim cu asta!

 

Compania DEMI-LUNE lucrează doar cu produse franceze,și de asemenea are numeroase rețele în Chișinău și alte orașe din Republica Moldova, pe cînd alte companii suspecte importă ilegal materiale de calitate proastă din Odessa, care nu corespund standartelor ecologice și sanitare,și nu dețin nici un certificat. În așa mod,aceștia pun în pericol atît sănătatea Dvs., cît și dezvoltarea productivă a statului nostru. Nu riscați cu sănătatea Dvs.! Optați pentru o companie de încredere, și, nu în ultimul rînd, cereți bon fiscal!

 

Noi vrem să trăim într-o țară sinceră!

Print Friendly and PDF