(022) 88-99-88

(069) 88-99-88

(079) 88-99-88

TAVANELE EXTENSIBILE FOTO-PRINTATE - UN LUX DISPONIBIL PENTRU FIECARE!

TAVANELE  FOTOPRINTATE REPREZINTA CEA MAI BUNA ALEGERE PENTRU INTERIORUL DVS!

Tavanele extensibile foto-printate a companiei DEMI-LUNE sunt cea mai buna metoda pentru a va reda stilul si propria individualitate. Chiar mai mult, imaginea preferata, imaginea oceanului, a naturii sau chiar poza persoanei iubite pe tavanul Dvs. va va oferi o senzatie de caldura si liniste sufleteasca!

Tavanul foto-printat reprezinta un tavan extensibil cu imagine. Orice imagine dorita de catre Dvs. noi o putem imprima pe tavan si astfel crea o incapere de vis! DEMI-LUNE este prima companie din Republica Moldova care utilizeaza printere japoneze de cea mai inalta calitate, 1440 dpi, si vopsea 100% pura din punct de vedere ecologic! Doar noi punem la dispozitia clientilor nostri cea mai bogata gama de imagini si garantam cel mai calitativ si estetic rezultat din Republica Moldova!

 

Chiar si peste 10 ani, tavanul Dvs. foto-printat nu isi va pierde culoarea, efectul, si va arata la fel de impecabil ca in prima zi. In cadrul companiei noastre activeaza cei mai buni profesionisti, astfel rezultatul nu va fi altul decat un tavan ideal cu un desen absolut superb!

 

Instalarea tavanelor extensibile foto-printate nu este deloc diferita de cea a tavanelor extensibile simple. Imaginea nu se va intinde, si nu isi va pierde farmecul initial, chiar si in caz de inundatii. Iar desenul in sine va va bucura ochii de-a lungul a multor ani! Acesta poate fi de orice dimensiuni, si instalat in oricare zona va doriti Dvs.

 

Puteti alege imaginea pentru tavanul Dvs. prin urmatoarele metode:

 

- Priviti variantele propuse de catre noi in "GALERIE FOTO";

 

- Expediati-ne pe e-mail sau prezentati-va la oficiul nostru impreuna cu imaginea dorita pe un aparat digital;

 

- Alege-ti orice imagine de pe internet, cu calitatea corespunzatoare, si prezentati-o instalatorilor.

 

Tavanele extensibile foto-printate sunt un lux, iar cu compania DEMI-LUNE acest lux a devenit disponibil pentru fiecare!

 

Promotie "Fotoprintare cadou"

Comandati acum tavan cu textura mata de la 20 de metri patrati si primiti cadou o imagine de 1 metru patrat pe tavanul Dvs.! Prindeti curaj! Demonstrati-va individualitatea!

Print Friendly and PDF