(022) 88-99-88

(069) 88-99-88

(079) 88-99-88

ALEGEM IMPREUNA NUANTA PERFECTA PENTRU TAVANUL DVS.!

SFATURI PENTRU ALEGEREA NUANTEI IDEALE  AL TAVANULUI DVS!

 

Compania DEMI-LUNE ofera clientilor sai cel mai mare asortiment de culori la tavane extensibile din Republica Moldova. De cele mai multe ori, intre toate variatiile de texturi si nuante, clientilor le vine greu sa aleaga o culoare care se va combina perfect cu toate detaliile interiorului. Tocmai de aceea noi am creat aceasta rubrica, care va va ajuta sa daruiti casei, apartamentului, biroului Dvs o atmosfera de poveste!

 

- Unul dintre cele mai raspandite mituri este acela ca in design trebuie de utilizat doar culori pale si neutre. Desigur ca acesta contine si un pic de adevar, insa in asa mod Dvs. doar ve-ti crea o atmosfera plictisitoare si apasatoare.

 

- In designul interior e necesar de utilizat doua-trei culori. Daca ve-ti alege o singura culoare - ve-ti micsora vizibil incaperea, insa pentru utilizarea mai multor culori e nevoie de o incapere de dimensiuni mari. Doua culori este varianta clasica si solida. Trei culori - o varianta moderna si extravaganta.

 

- Faceti in asa fel incat culoarea de baza sa fie una mai pastelata, iar detaliile de nuante mai aprinse.

 

- Culorile trebuie sa se combine in proportii de 60/30/10. 60% - reprezinta culoarea pastelata, de baza. 30% - o culoare mai vie, iar cele 10% ramase - detaliile interiorului, care sa fie de culori cat mai aprinse.

 

- Repartizarea culorilor trebuie sa se petreaca astfel: cele mai inchise sau aprinse - pe planul doi al incaperii, iar cele mai neutre - in prim plan.

 

PUTETI DE ASEMENEA COMBINA PERFECT CULORILE IN INTERIORUL DVS. CU AJUTORUL ACESTEI DIAGRAME:

CULORI A CAROR COMBINARE NU SE RECOMANDA:

Straduiti-va sa evitati urmatoarele combinatii de culori: verde cu albastru, negru cu cafeniu, rosu cu lila, negru cu albastru inchis.

Print Friendly and PDF