(022) 88-99-88

(069) 88-99-88

(079) 88-99-88

CELE MAI IMPORTANTE 8 AVANTAJE A TAVANELOR EXTENSIBILE

AVANTAJELE TAVANELOR EXTENSIBILE CARE LE-AU FACUT SA DEVINA LIDER PE PIATA!

La momentul actual,tavanele extensibile DEMI-LUNE vor fi cel mai stilat cadou pentru încăperea dumneavoastră, care îi vor oferi o notă de stil și frumusețe deosebită!

 

Mai jos, ne-am străduit să vă enumerăm toate calitățile tavanelor extensibile DEMI-LUNE, ca să vă mai convingeți încă o dată că ați făcut alegerea potrivită:

 

- SUNT CALITATIVE

 

Produs în exclusivitate francez,de calitate superioară, și încă un factor destul de important – montarea la nivel profesional.

 

- SUNT SIGURE ȘI TRAINICE

 

Tavanele extensibile DEMI-LUNE sunt practic veșnice! De-acum încolo nu ve-ți mai fi nevoit să vă gîndiți la reparația,vopsirea sau schimbarea tavanului Dvs. Casa, oficiul, restaurantul, cafeneaua, banca,cazinoul, salonul Dvs. sau oricare altă încăpere va arăta de-a lungul a multor ani modern și stilat!

 

- SE INSTALEAZĂ EXTREM DE UȘOR

 

Pentru a instala tavanele în întreaga casă este nevoie de doar o zi! Tavanele extensibile nu au nevoie de pregătire preventivă, se montează foarte simplu, fără a vă provoca mizerie și discomfort. Mai mult de atît, tavanele extensibile DEMI-LUNE nu doar ușor se instalează, ci și usor se demontează,în caz de extremă necesitate!

 

- SUNT SANITARE ȘI ECOLOGICE

 

Tavanele extensibile DEMI-LUNE vă vor proteja casa de praf, mucegai sau exces de umiditate. Sunt total inofensive pentru sănătatea celor din jur, și corespund absolut tuturor standartelor sanitare și ecologice atît ale Republicii Moldova cît și Europene. De asemenea, avem la îndemînă toate certificatele necesare care dovedesc calitatea produselor noastre.

 

- ADAUGĂ O NOTĂ DE ARMONIE ÎN CASA DVS.

 

Tavanele extensibile DEMI-LUNE au o suprafață ideală și netedă,fără denivelări. De asemenea, se păstrează impecabil de-a lungul a multor ani. Textura din lac contribuie la mărirea vizuală a camerei, și vă ajută să jucați cu luminozitatea și culorile după bunul plac!

 

- NU VĂ OBLIGĂ SĂ VĂ LIMITAȚI DORINTELE ȘI FANTEZIA

 

Datorită elasticității lor, tavanelor extensibile DEMI-LUNE le puteți reda orice formă – astfel clienții noștri nu vor fi nevoiți să își limiteze dorințele!Noi suntem gata să vă îndeplinim orice vis și orice idee! Gama de culori întrece peste 150 nuanțe, și de asemenea vă punem la dispoziția Dvs. o varietate extrem de largă de texturi: MAT, LAC, SATIN, METALIC, TRANSLUCID, etc.

 

- SUNT CELE MAI BUNE PE PIAȚA REPUBLICII MOLDOVA

 

Compania DEMI-LUNE a fost fondată acum 10 ani în urmă, împreună cu partenerii noștri francezi. Noi am fost și rămînem primii producători de tavane extensibile pe piața Republicii Moldova, și pînă în ziua de azi sîntem singurii importatori oficiali de materiale necesare pentru instalarea acestor tipuri de tavane. În fiecare zi , la noi se adresează sute de clienți înșelati de alte companii, ca să le sărim în ajutor și să le instalăm tavanele din nou, dat fiind că de-a lungul a 10 ani noi am instalat mai mult de 10.000.000 metri pătrați de tavane extensibile și suntem cei mai buni profesioniști în acest domeniu!

Print Friendly and PDF