(022) 88-99-88

(069) 88-99-88

(079) 88-99-88

TAVANE EXTENSIBILE DECUPATE ACUM ȘI ÎN MOLDOVA

TAVANELE EXTENSIBILE DECUPATE APPLY NE OFERĂ O MULȚIME DE POSIBILITĂȚI

Tavanele extensibile decupate Apply reprezintă o tehnologie  nouă, modernă, patentată de executare a tavanelor. Originalitatea acestui tip de tavane constă în faptul că acesta este compus din două pânze, suprapuse la o distanță mică una față de cealaltă, iar în pânza din față sunt efectuate diverse decupaje artistice. Această tehnologie este ca o briză de aer proaspăt pentru designerii de interior. Nicăieri în lume nu există o metodă de efectuare a tavanului care să creeze un efect 3D mai minunat și extravagant.

 

Tavanele extensibile decupate Apply ne oferă o mulțime de posibilități. Cu ajutorul acestora putem îndeplini cele mai neobișnuite și interesante fantezii, jucându-ne cu culorile și ornamentele după bunul plac.

 

Să creezi și să instalezi un tavan Apply este o adevărată artă, tocmai de aceea compania DEMI-LUNE este unicul reprezentat legal Apply-Club în Republica Moldova! Fiecare tavan executat reprezintă o adevărată capodoperă, are un număr de înregistrare unic și,desigur, un certificat.

 

Procesul tehnologic de instalare a tavanelor extensibile decupate Apply este  unic și bine gândit: un grup de ingineri profesioniști au creat niște echipamente unice care ne permit acum  să efectuăm cele mai calitative și originale tavane extensibile.

 

Dacă ați luat decizia să instalați un tavan Apply în spațiul Dumneavoastră – contactați-ne și specialiștii DEMI-LUNE vă vor efectua tavanul mult dorit!

 

Print Friendly and PDF